Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη & το βάρος του στέμματος

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για την ατάκα της Ελένης Μενεγάκη

menegaki

Η Ελένη Μενεγάκη είπε, διόλου κατά τύχη, αυτό που μάλλον δεν σκέφτεται κανείς άλλος στην ελληνική τηλεόραση, παρά μόνο εκείνη. "Το θέμα είναι ο καθένας μας μέσα στην τηλεόραση πώς θέλει να είναι ο ίδιος για τον εαυτό του και πώς θέλει να τον θυμούνται όταν θα φύγει" είπε η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του MEGA. Είπε και πέρασε σε επόμενο θέμα, κάνοντας το πιο σκληρό μα εύστοχο σχόλιο για τον κόσμο της τηλεόρασης.

Ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι πάρα πολύ μού είπε κάτι ακόμα, περιγράφοντας τον τρόπο που σκέφτεται η Ελένη Μενεγάκη. "Όσο εμείς, Κωνσταντίνε μου, περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει σε λίγους μήνες, εκείνη έχει αποφασίσει πού θα βρίσκεται σε κάποια χρόνια" με συμβούλεψε αυτός ο άνθρωπος και κατάλαβα πως για να αντιληφθείς τις κινήσεις της πρέπει για λίγο να γίνεις μέντιουμ και να εικάσεις τι έχει στο δικό της business plan με πανίσχυρο προϊόν την εικόνα της.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελένης Μενεγάκη είναι πως χτίζοντας το μέλλον του επαγγελματικού της δρόμου μάλλον βίωσε πρώτη τις συνέπειες της απαξίωσης της ελεύθερης τηλεόρασης. Διόλου τυχαίο και αυτό. Η "Ελένη" έγινε πρώτη στόχος για τη νέα "τάξη" στα ποσοστά τηλεθέασης, που αποχαιρετούσαν τα μεγάλα ποσοστά στις day time ζώνες, επειδή πάσχιζαν επί χρόνια οι αντίπαλοι να τη "χτυπήσουν" βάζοντας απέναντί της κάθε πιθανό και απίθανο αντίπαλο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ