Follow us

Aide-mémoire | Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

MALESKOU

Καλησπέρα, καλησπέρα.

Ήταν ένα τραγούδι πέρυσι, του Κραουνάκη με τη φωνή της Ελεωνόρας, που λεγόταν "Θεέ μου, τι σου κάναμε;". Θεέ μου, τι σου κάναμε, σε τρελάναμε, έλεγε η Ελεωνόρα και νομίζω πως μου έρχεται ολοένα και πιο έντονα στα αυτιά μου αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα.

Για παράδειγμα, ο Αχιλλέας Μπέος, εκλεγμένος παμψηφεί δήμαρχος Βόλου και πρωταγωνιστής όλων αυτών των λεκτικών περιστατικών που παρακολουθήσαμε αμφότεροι τους τελευταίους μήνες, δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείο που συνέφαγε με τον Ατσούν Ιλιτσαλί (!) και του ζήτησε να πάει στο Survivor. Σημειώνουμε: ο Μπέος ζήτησε του Ατσούν να πάει στο Survivor. Δίνω μεγάλη πιθανότητα να τρολάρει, γιατί είναι δήμαρχος. Το κακό όμως είναι πως δίνω ακόμα μεγαλύτερη πιθανότητα να αποδέχθηκε την πρόταση ο Ατσούν. Και έτσι καταλαβαίνεις με τι διαθέσεις "χτίζεται" το νέο "Survivor". Το οποίο με κάνει ολοένα και πιο ηχηρά να θέλω να κλείσω την οθόνη, όχι απλά να αλλάξω κανάλι.

"Λάθη σίγουρα έχω κάνει. Όλοι μας κάνουμε λάθη, δεν τα ξέρουμε όλα. Αν τα ξέραμε όλοι όλα σαν την Ελένη Μενεγάκη ας πούμε” είπε ο Κώστας Μαρτάκης και θυμήθηκα σε μια συζήτηση που συμφωνήσαμε όλοι σε ένα πράγμα: Η Μενεγάκη δεν βλέπει καμιά!

Δες περισσότερα στο Yupiiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ