Follow us

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ: "Θα βαφτίσουμε τα παιδιά μας στα 6 τους για να το χαρούν"

Την απόφαση που έχουν πάρει αποκάλυψαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ

MissBloom TEAM
Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ | Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς υπό άκρα μυστικότητα NDP Photo Agency

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ έκαναν μια βραδινή έξοδο και εκεί τους συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Μάλιστα οι δυο τους έκαναν κάποιες αποκαλύψεις για τα παιδιά τους.

"Τον μικρό μας θα τον ονομάσουμε Νικόλα. Τα παιδιά τα βαφτίζουμε στα 5 με 6 για να βιώσουν το μυστήριο, να συμμετέχουν και να το χαρούν" είπε αρχικά ο φωτογράφος και πρόσθεσε: "Μπορεί να βαφτίσουμε μαζί και τους δύο γιους ή και διαφορετικά. Το ένα θα είναι σε νησί το άλλο στην ενδοχώρα".

Μάλιστα, ο Χάρης Χριστόπουλος είπε: "Έχουν αλλάξει οι σχέσεις μας προς το χειρότερο εννοείται μετά τα παιδιά. Υπάρχει ένα ζευγάρι που κάνει παιδιά και δεν εκνευρίζεται με το παραμικρό;".

Ο Χάρης Χριστόπουλος στις πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του δεύτερου γιού του είχε πει: "Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά. Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ