Follow us

Γιώργος Καράβας - Ραφαέλα Ψαρρού | Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους σε μία cozy γωνιά του σπιτιού τους

Η εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

MissBloom TEAM
Γιώργος Καράβας - Ραφαέλλα Ψαρρού | Η βραδινή έξοδος του ζευγαριού και οι φωτογραφίες που δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι μετά από 10 χρόνια γάμου NDP Photo Agency

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου πλησιάζει και οι περισσότεροι βρίσκονται σε διαδικασίες στολισμού πριν μπει ο Δεκέμβριος, ο επίσημος μήνας που μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μία από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες πριν από την εποχή των Χριστουγέννων που μας προετοιμάζει και μας εγκλιματίζει κατάλληλα για να υποδεχθούμε την festive εποχή.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού μοιράζονται συχνά με τους ακολούθους τους στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητα τους όπως και από την οικογενειακή τους ευτυχία. Το τελευταίο σαββατοκύριακο πριν αρχίσουμε να διανύουμε τον Δεκέμβριο, το ερωτευμένο ζευγάρι στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους.

Διαβάστε Επίσης

Στην ανάρτηση του Γιώργου Καράβα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πήραμε μία γεύση από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στην πιο cozy γωνιά του σπιτιού τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ