Follow us

Viral ο Βασίλης Μπισμπίκης στο TikTok | Απολάμβανε τον χορό της Δέσποινας Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης απόλαυσε από κοντά τη Δέσποινα Βανδή on stage

MissBloom TEAM
Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή NDP

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη σε νυχτερινό κέντρο και φυσικά ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο κοινό και την απόλαυσε.

Διαβάστε Επίσης

Μάλιστα έγινε και viral γιατί κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο TikTok από έναν ακόμη θαμώνα, ο οποίος τράβηξε βίντεο τον ηθοποιό ενώ εκείνος κοιτούσε τη Δέσποινα Βανδή να χορεύει με το αποκαλυπτικό κορμάκι της.

"Να βρείτε έναν να σας κοιτάζει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα" γράφει ένα σχόλιο.

@stavroulakalathaki #fyp #fypage #ολοι #real #fypp #greekviral #fy #sologreco #stauroulakalathaki #greekvideo #fypシ゚viral #laiko #greektiktok #fypageシ ♬ πρωτότυπος ήχος - stavroula kalathaki

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν κρύψει το πόσο πολύ θαυμάζουν ο ένας τον άλλον, αλλά και το πόσο αγαπημένοι είναι με κάθε τους κοινή ανάρτησή στα social media να μαζεύει χιλιάδες likes.

Έτσι έγινε και πρόσφατα, όταν η τραγουδίστρια ευχήθηκε στον ηθοποίο με μια φωτογραφία τους και έγραψε: "Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να είναι γεμάτα με ευτυχισμένες μέρες και νύχτες! Να κρατιόμαστε έτσι πάντα χέρι-χέρι και να περπατάμε τις διαβάσεις της ζωής! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, σύντροφος, φίλος, πατέρας, καλλιτέχνης με τόση γενναιοδωρία ψυχής που σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα! Σε λατρεύω…"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ