Follow us

Η Γιούλικα Σκαφιδά στην πρώτη της ανάρτησή μετά τη γέννα: "Τόση αγάπη"

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Γιούλικα Σκαφιδά και δέχθηκε τόση αγάπη

Γιούλικα Σκαφιδά @youlika.skafida

Η Γιούλικα Σκαφιδά έγινε μαμά την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, με την χαρμόσυνη είδηση να την αποκαλύπτει η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε Επίσης

"Είναι όλοι καλά στο μαιευτήριο δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω", είχε πει η Δανάη Μπάρκα

Η ηθοποιός το πρωί της Δευτέρας έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο, κρατώντας ένα μπαλόνι μπλε και περιτριγυρισμένη από πολλά λουλούδια και αρκουδάκια.

"Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Τόσες όμορφες ευχές! Τόση αγάπη" έγραψε.

Γιούλικα Σκαφιδά ανάρτησή

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στον έκτο μήνα, ενώ λίγο μετά σε συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη είπε ότι περιμένει και αγοράκι. Μάλιστα στη συζήτησή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε δηλώσει ότι ο μικρούλης θα πάρει το όνομα Άγγελος, το οποίο είναι του μπαμπά της.

"Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανε ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα", είχε προσθέσει η Γιούλικα Σκαφιδά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ