Follow us

Η Σία Κοσιώνη σε μία διαφορετική ανάρτηση

Η Σία Κοσιώνη με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις έκανε το δικό της σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΣΙΑ

Ακυρώθηκε, με πρωτοβουλία και απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ, η προγραμματισμένη για την Τρίτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο κ. Μητσοτάκης, δήλωσε: "Εκφράζω την ενόχλησή μου για το γεγονός ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη μας συνάντηση λίγες ώρες πριν αυτή πραγματοποιηθεί,

"Ελλάδα και Βρετανία ενώνονται από παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και το πλαίσιο των διμερών μας σχέσεων είναι εξαιρετικά ευρύ.

Οι θέσεις της Ελλάδος για το ζήτημα των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι γνωστές. Ήλπιζα να έχω την ευκαιρία να τις συζητήσω και με τον Βρετανό ομόλογό μου, μαζί με τις μεγάλες προκλήσεις της διεθνούς συγκυρίας: Γάζα, Ουκρανία, Κλιματική κρίση, μετανάστευση. Όποιος πιστεύει στην ορθότητα και το δίκαιο των θέσεών του δεν φοβάται ποτέ την αντιπαράθεση επιχειρημάτων".

Η Σία Κοσιώνη με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις έκανε το δικό της σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η έγκριτη δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ανάρτησε μία εικόνα από το εσωτερικό του μουσείου της Ακρόπολης και την αίθουσα που φιλοξενούνται τα Γλυπτά με το μήνυμα "Φέρτε τα πίσω".

Η Σία Κοσιώνη σε μία διαφορετική ανάρτηση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ