Follow us

Είδαμε Πρώτοι την "Έρημη Χώρα" του ERTFLIX

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν οι άνθρωποι της ΕΡΤ πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη avant premiere, αυτή της νέας σειράς "Έρημη Χώρα" σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέπα.

ERHMHCHORA

Είναι ωραίο να πηγαίνουμε μπροστά, προσωπικά το απολαμβάνω. Το πρωί της Τρίτης λοιπόν οι άνθρωποι της ΕΡΤ πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη avant premiere, αυτή της νέας σειράς "Έρημη Χώρα" σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέπα.

Το ιδιαίτερο της συγκεκριμένης σειράς δεν είναι μόνο η ίδια, που θα σας αναλύσω περισσότερο αν μου άρεσε ή όχι, αλλά ότι μιλάμε για την πρώτη παραγωγή που προορίζεται αποκλειστικά για το ERTFLIX. Όχι για λίγες μέρες, όχι για κάποιες ώρες πριν την ΕΡΤ1, αλλά για μία ολόκληρη σειρά που θα δούμε στην πλατφόρμα. Και αυτό είναι πράγματι ένα βήμα μπροστά. Άλλωστε μιλάμε για μία πλατφόρμα θέασης χωρίς συνδρομή που πραγματικά προάγει το όραμα της ΕΡΤ και χαράζει μια κατεύθυνση για τα επόμενα χρόνια – μην πω για δεκαετίες.

Αν καταλάβουμε λοιπόν ότι πλέον η ΕΡΤ "ανοίγει τον δρόμο" ώστε το βασικό της τηλεοπτικό προϊόν ενδεχομένως να μοιράζεται πλέον στην ΕΡΤ1 αλλά και το ERTFLIX, εδώ μιλάμε για ένα πραγματικά καινοτόμο πείραμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ