Follow us

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η ιδανική μου εικόνα; Τι άραγε θέλω να αντικρίσω;"

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της στο Instagram

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Ζουγανέλη @elzouganeli

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ενεργή στα προσωπικά social media της και προσπαθεί να έχει συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της με αφορμή έναν καθρέφτη που βρήκε μπροστά της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Είναι η ώρα να κοιταχτώ στον καθρέφτη; Μέσα στη μέση του δρόμου πως προέκυψε αυτή η ανάγκη; Συνήθως ντρέπομαι να με κοιτούν όταν καθρεφτίζομαι. Πάντα έχω μια μικρή αγωνία τι θα αντικρίσω. Τι θα νιώσω; Για μια στιγμή κοντοστέκομαι. Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η ιδανική μου εικόνα; Τι άραγε θέλω να αντικρίσω; Ποιος ο καλύτερος μου εαυτός; Υπάρχει ιδανικός εαυτός; Θα αντικρίσω την εικόνα των ονείρων μου; Ή αυτήν που βλέπω στα όνειρα μου; Σκέψεις ξεπηδούν από έναν καθρέφτη που βρήκα τυχαία κρεμασμένο στη μέση του δρόμου. Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποια είναι η …..; Βρήκα θάρρος πλησίασα και είδα…. Έπαιξα με τον καθρέφτη. Όμορφο παιχνίδι. Βλέπεις ομορφιές, αλλαγές, παρατηρείς τα χαρακτηρίστηκα πως αλλάζουν σε κάθε σου έκφραση. Βλέπεις τι συμβαίνει μέσα σου, αν δεν φοβηθείς. Ήρθα για να γνωρίσω οτιδήποτε συμβαίνει μέσα μου. Η επίγνωση καταργεί ο,τι είναι ψεύτικο. Το αληθινό λάμπει. Η πραγματική μεταμόρφωση είναι ένα δώρο που μόνο εγώ μπορώ να κάνω στον εαυτό μου. Σου γελάω, Σ’ αγαπάω….”

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε πει για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο ότι: "Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τις επαγγελματικές και με τις φιλικές".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ