Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα αποχαιρετάει τον Νοέμβριο με το πιο τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες

Με κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες αποχαιρέτησε τον Νοέμβριο η Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να αποχαιρετήσει τον Νοέμβριο με μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Η επιχειρηματίας βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασίες για το νέο τους σπίτι με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά όπως έχει αποκαλύψει για τις γιορτές θα βρεθούν εκτός χώρας.

Η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτηση που έκανε βλέπουμε φωτογραφίες με τον σύζυγό της, την αδερφή της, αλλά και ένα άκρως τρυφερό βίντεο με τις μικρούλες, Φιλίππα και Αριάνα που τρέχουν στην αγκαλιά του μπαμπά τους.

Στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε: "November’s happy moments. 1. My team in life @sakiswp 2. Τρέχουμε στην αγκαλιά του μπαμπά μας! 3. Damn @sakiswp 4. Μια από τις πιο αγαπημένες μου φωτό αυτό το μήνα, σε ένα κρεβάτι μαμά, μπαμπάς, Αριανα, Φιλίππα, νονά @yolanda.kalo , και our bestie Ηλέκτρα! Παραμύθια και sleepover 5. Miss you everyday @elinampo 6. Όταν τα κορίτσια αποφασίζουν να κάνουν pedicure στο μπαμπα τους 7. #londonvibes 8. My team, my friends #blessed 9. Μπορεί το σπίτι μας να μην είναι ακόμα έτοιμο, η λεμονιά μας όμως εβγαλε τα πρώτα της λεμόνια και μας περιμένει 10. #framily @marlonegeissmann @yolanda.kalo u guys”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ