Follow us

Η Δέσποινα Καμπούρη μπήκε στην κουζίνα της και μάς έδωσε την καλύτερη συνταγή για κέικ

Το κέικ που θα φτιάξουμε το Σαββατοκύριακο μάς έδειξε η Δέσποινα Καμπούρη

Δέσποινα Καμπούρη @despinakampouri

Η Δέσποινα Καμπούρη λατρεύει να μπαίνει στην κουζίνα της και να μαγειρεύει για τα δύο της κορίτσια και τον σύζυγό της, όμως η δουλειά δεν της το επιτρέπει πάντα.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες βρήκε χρόνο και είπε να αυτοσχεδιάσει, φτιάχνοντας ένα κέικ με ό,τι είχε στα ντουλάπια της.. Και πέτυχε και μάς το έδειξε στο Instagram

"Είναι κάποιες μέρες όπως η σημερινή, που επιστρέφω νωρίς στο σπίτι και έχω χρόνο να κάνω αυτά που αγαπώ χωρίς κανέναν αντιπερισπασμό. Μπήκα στην κουζίνα, άναψα κουζίνες και φούρνους, έβγαλα μπλέντερ, κουτάλες και γαβάθες και χωρίς να έχω στο μυαλό μου συνταγές, ml και γραμμάρια έκανα αυτό το λαχταριστό κέικ με ό,τι υλικά είχα στο σπίτι! Αχ δε μπορώ να σας περιγράψω πόσο νόστιμο και υπέροχο βγήκε! Αν δείτε το βίντεο και βγάλετε άκρη με τις ποσότητες, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρησιμοποίησα πέντε ώριμες μπανάνες, μια πλάκα μαύρη σοκολάτα, δύο αβγά, ελάχιστο φυτικό βούτυρο, περίπου 1/3 αλευρι, 1 βανίλια, τρούφα και αντί για ζάχαρη έβαλα φρουκτόζη” έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα.

Σε σχόλια κάτω από το βίντεο της, συμπλήρωσε στην εκτέλεση ότι "ψήνεται στους 180 για περίπου 35’ γιατί ήθελα να είναι μαλακό και νωπό μέσα. Αλεύρι περίπου το 1/3 από το σακουλάκι της κίτρινης φαρίνας με γεύση βανίλια”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ