Follow us

"Θα έδινα τα πάντα για να ξαναγίνω 70 ετών" | Σε ένα ιδανικό σύμπαν, η Cher θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω

Η ντίβα της μουσικής σκηνής βαδίζει (με επιτυχία) στην ένατη δεκαετία της ζωής της, όμως, αυτό καθόλου δεν την χαροποιεί.

MissBloom TEAM
Cher splash news / ideal image

Το να αποδεχτείς ότι τα χρόνια περνούν και εσύ μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν στιγμές που η σκέψη αυτή ταλανίζει το μυαλό, κουράζει τη σκέψη, προβληματίζει το είναι, δημιουργεί σενάρια ακραία και αντιφατικά. Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι συμβαίνει στη νοητική πραγματικότητα της Cher, η οποία αρνείται να αποδεχτεί ότι μεγαλώνει και βαδίζει – με επιτυχία βέβαια – στην ένατη δεκαετία της ζωής της.

Σε νέα συνέντευξή της στο Today, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μίλησε για την 25η επέτειο της μεγάλης επιτυχίας του 1998, "Believe" και όπως είπε ξεκάθαρα, δεν εντυπωσιάστηκε από το ορόσημο. "Δεν είναι τόσο εκπληκτικό. Με τσαντίζει", ανάφερε χαρακτηριστικά στην αρχή της τοποθέτησης της. Η ντίβα της μουσικής σκηνής, η οποία έκλεισε τα 77 της χρόνια τον περασμένο Μάιο, ρωτήθηκε στη συνέχεια αν είναι φίλη με τη γήρανση, για να αναφωνήσει πριν καν προλάβει να ολοκληρωθεί η ερώτηση: "Όχι!".

Συνέχισε την ανάγνωση στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ