Follow us

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος | Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στη Ρώμη

Το ταξίδι του ζευγαριού στην ιταλική πόλη.

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Ζουγανέλη NDP Photo Agency

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος αποφάσισαν να περάσουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως ταξίδευσε στη Ρώμη με τους δυο τους να μοιράζονται φωτογραφίες στα προφίλ τους στο Instagram.

Υπενθυμίζουμε πως ο Νίκος Συρίγος έχει δηλώσει για τη σύντροφό του πως "Έχω μια κανονική ζωή. Θα βγούμε, θα πάμε για φαγητό, για ένα κρασί. Το καλοκαίρι πήγα σε πολλές συναυλίες της, αλλά χωρίς να "φωνάζω" την παρουσία μου. Ως θεατής, όταν κι όποτε. Είναι και να το θες δηλαδή να προβάλλεις τα πάντα. Δεν είναι του γούστου μου οι έρωτες του Instagram, οι έρωτες των εξωφύλλων. Είναι τόσο αυθεντικό και τόσο ουσιαστικό όλο αυτό, που θέλεις να μείνει μεταξύ εσένα και του άλλου".

Επίσης, πρόσφατα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" πως "Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τις επαγγελματικές και με τις φιλικές. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση".

Οι αναρτήσεις τους στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ