Follow us

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης | Η πρώτη φωτογραφία μέσα από την εκκλησία την ημέρα του γάμου τους

Η νέα φωτογραφία από την γάμο της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης NDP Photo Agency

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το μεσημέρι της Παρασκευής 1/12. το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας με τους καλεσμένους του ζευγαριού να μην ξεπερνούν τους 60. Κουμπάροι τους ήταν οι γνωστοί εικαστικοί και επιχειρηματίες Χάρης Λίθος,Μαρια Αντελμάν και Δημήτρης Τζιώτης.

Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, στην οποία πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού, βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη, λίγο πιο κάτω από τα Αναφιώτικα και χρονολογείται τον 11ο μ.Χ. αιώνα.

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από την εν λόγω τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους, ωστόσο κυκλοφόρησαν κάποια στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νέα φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει είναι μέσα από την εκκλησία και πιο συγκεκριμένα από τον χορό του Ησαΐα. Για την ημέρα του γάμου της, η Δήμητρα Ματσούκα επέλεξε να φορέσει ένα Atelier Loukia νυφικό με δαντέλα στο επάνω μέρος και στη συνέχεια κατέληγε σε minimal silk φόρεμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ