Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Η Ολίβια έγινε ενός: "Πότε πέρασε ένας χρόνος"

Ένας χρόνος πέρασε απ' όταν η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της και εμείς θυμηθήκαμε όλες τις φορές που η Mairiboo μάς έδειξε τη μικρή

Μαίρη Συνατσάκη με Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της με τον Ίαν Στρατή πριν από ακριβώς ένα χρόνο, στις 5 Δεκεμβρίου του 2022 και από τότε, όπως έχει πει και εκείνη έχει ολοκληρωθεί.

Διαβάστε Επίσης

Το βράδυ της Δευτέρας και λίγο πριν την συμπλήρωση του ενός χρόνου, η επιχειρηματίας και influencer έστειλε ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους στο Viber και μεταξύ όσων είπε, ανέφερε: "Είναι τα πρώτα γενέθλια της Ολίβιας. Πότε έγινε αυτό, ας μου πει κάποιος πότε πέρασε ένας χρόνος; Εσάς ο τελευταίος χρόνος πέρασε γρήγορα;"

Έτσι, με αφορμή τα γενέθλια της μικρής, κάναμε ένα scroll στο Instagram και θυμηθήκαμε κάποιες από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας και επιχειρηματίας για την μικρή της.

Στην πρώτη της ανάρτησή με την κόρη της, η Mairiboo είχε πει: "Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα…Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή”

Την ημέρα της γυναίκας, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που έβγαλε ο μπαμπάς της.

Στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε: "Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου”.

Στα τέλη Μάρτη, η παρουσιάστρια μάς αποκάλυψε το όνομα της μικρής γράφοντας: "Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official ) Προέρχεται από το λατινικό oliva "ελιά". Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει "ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα". Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου”.

Μάλιστα λίγο μετά μάς έδειξε και το τατουάζ που έκανε για την ίδια.

Στη συμπλήρωση των τεσσάρων μηνών της μικρής, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να πει κάποιας αλήθειες που της έμαθε η κόρη της.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ