Follow us

Έλενα Παπαρίζου | Casual και εντελώς αμακιγιάριστη στο κέντρο της Αθήνας

Όπως συνηθίζει στις καθημερινές της εμφανίσεις, η Έλενα Παπαρίζου δε φορούσε ίχνος μακιγιάζ ενώ μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του φωτογραφικού φακού, χαμογέλασε.

ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και κλίκαρε τα στιγμιότυπα. Η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια ήταν casual ντυμένη, φορώντας ένα animal print ασπρόμαυρο παντελόνι, ένα μαύρο Τ-shirt και ένα ασορτί πανωφόρι που κρατούσε στα χέρια.

Όπως συνηθίζει στις καθημερινές της εμφανίσεις, η Έλενα Παπαρίζου δε φορούσε ίχνος μακιγιάζ ενώ μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του φωτογραφικού φακού, χαμογέλασε. Από αξεσουάρ, επέλεξε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου με τετράγωνο και κίτρινο φακό ενώ κράτησε ένα δερμάτινο backpack.

Στην προσωπική της ζωή, η Έλενα Παπαρίζου κρατάει ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της είχε μιλήσει για τον σύζυγό της και για το γεγονός ότι επιδιώκει να στέκεται διακριτικά στο πλευρό της. "Ο Αντρέας μού είπε ‘Έλενα, δε θέλω να είμαι στα φώτα της δημοσιότητας. Σ’ αγαπάω. Σε θέλω στη ζωή μου. Αλλά δε θέλω τόσο να είμαι στα φώτα. Κάποιες στιγμές εκτίθεται κι αυτός, αλλά ξέρουμε πότε συμβαίνει αυτό", είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά τον Σεπτέμβριο του 2022.

Έλενα Παπαρίζου | Casual και εντελώς αμακιγιάριστη στο κέντρο της Αθήνας
παπαριζου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ