Follow us

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Stylish στο κέντρο της Αθήνας- Με vinyl παντελόνι

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια διανύει μία όμορφη περίοδο στη ζωή της

MissBloom TEAM
ζουγανέλη

Μία όμορφη περίοδο φαίνεται ότι διανύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ "Η Εκατομμυριούχος" μαζί με τον Νίκο Κουρή στο θέατρο Παλλάς και στην προσωπική της ζωή, ζει μία όμορφη σχέση με τον Νίκο Συρίγο.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μοιράστηκε μία φωτογραφία της με μία φίλη της από βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Η Ελεωνόρα είναι χαμογελαστή και στιλάτη. Φορούσε ένα μαύρο vinyl παντελόνι με ένα γκρι oversized σακάκι.

"Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει, αυτό είναι και ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Το ζητούμενο όταν συναντιόμαστε με ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή και την καθημερινότητα μας είναι να επηρεαζόμαστε, να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συναντιόμαστε, φίλους, συνεργάτες ή συντρόφους, το ευτυχές είναι να επηρεάσει ο ένας τον άλλο. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου υποβοήθησε στο γεγονός ότι είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση", δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη για τον σύντροφό της.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Stylish στο κέντρο της Αθήνας- Με vinyl παντελόνι
zouganeli

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ