Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Η πρώτη εικόνα από το νέο (σχεδόν έτοιμο) σπίτι - και είναι ο ορισμός της πολυτέλειας

Στην τελική ευθεία πλέον για να μπει το ζευγάρι στο ανακαινισμένο σπίτι του.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα NDP

Μια εικόνα από το σχεδόν ολοκληρωμένο σπίτι μάς έδειξε πριν λίγες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία επιθεωρεί όλες τις ετοιμασίες και επιβλέπει την πρόοδο της ανακαίνισης, που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Η Χριστίνα Μπόμπα για την ανακαίνιση του σπιτιού τους | "Έχουμε δρόμο ακόμα" (βίντεο)

Κι ενώ μέχρι πρότινος όλα τα στιγμιότυπα που δημοσίευε στο Instagram σχετικά με το νέο τους σπίτι περιείχαν χιουμοριστικά σχόλια σχετικά με την αργή πρόοδο που έκαναν (βλ. "είναι γιαπί ακόμα", κλπ), αυτή τη φορά μάς εξέπληξε ευχάριστα όταν πόζαρε μπροστά στο ανακαινισμένο σαλόνι.

Συγκεκριμένα, από τη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ ευρύχωρο, ευήλιο και ευάερο χώρο, σε ζεστές αποχρώσεις τους καφέ, του λευκού και του μπεζ, αλλά με μαύρες λεπτομέρειες στα κουφώματα που έδιναν ένα industrial ύφος. Το σαλόνι διαθέτει ένα πολύ μοντέρνο τζάκι ενώ το ξύλινο πάτωμα δίνει μια έξτρα πολυτέλεια στον cozy χώρο.

Η Χριστίνα Μπόμπα χαμογελάει ευδιάθετη και περήφανη για το αποτέλεσμα, γράφοντας "closer & closer", μια φράση που υποδηλώνει ότι σύντομα θα μπορέσουν να μπουν, επιτέλους, στο νέο τους σπίτι.

Δες το νέο σπίτι:

Χριστίνα Μπόμπα | Η πρώτη εικόνα από το νέο (σχεδόν έτοιμο) σπίτι - και είναι ο ορισμός της πολυτέλειας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ