Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωσταρά μαζί στο Λονδίνο | Το βίντεο που δημοσίευσαν

Η Κλέλια Ανδριολάτου και η Βάσια Κωσταρά βρέθηκαν στο Λονδίνο

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωσταρά @klelia_andriolatou

Το Σαββατοκύριακο η Κλέλια Ανδριολάτου και η Βάσια Κωσταρά αποφάσισαν να κάνουν μια εξόρμηση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα επέλεξαν το Λονδίνο.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός και η σχεδιάστρια είναι φίλες και έτσι ταξίδεψαν μαζί και σίγουρα το ταξίδι τους αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί φουλ stylist!

Η Κλέλια Ανδριολάτου πρόσφατα μίλησε για την επιτυχία του "Maestro”, λέγοντας: "Γρήγορα έχει συμβεί. Με το που τελείωσα από την σχολή, πήγα στο casting, πήρα τη δουλειά, έγιναν όλα αυτά, πήγε στο Netflix. Ήταν όντως πολύ γρήγορο όλο αυτό αλλά ταυτόχρονα τι έγινε κιόλας; Θέλω να πω, άντε και πήγαμε και στο Netflix, και τι έγινε; Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πραγματικότητα απλά έχεις μια ευκαιρία να συνδεθείς με το εξωτερικό, να σε δουν κάποιοι άνθρωποι. Αρχίζουν και ανοίγουν τα πράγματα. Είναι σπουδαίο, απλώς εγώ όλα τα βλέπω πολύ οικεία και δε μου φαίνονται περίεργα και τεράστια αλλιώς δε θα ήμουν και αυτός ο άνθρωπος μάλλον".

Διαβάστε Επίσης

"Πάω κάθε μέρα στο γύρισμα σαν την τρελή και λέω τι ωραία εδώ πέρα που είμαστε παιδιά. Σαν την τρελή, δεν υπάρχει. Περνάμε τέλεια. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Θα γίνουν πάρα πολλά, ανυπομονούμε και εμείς να τη δούμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Τώρα ασχολούμαστε με τον φόνο, πώς έχει συμβεί και ποιος το έχει κάνει. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη και χαρά" είπε για τον δεύτερο κύκλο του "Maestro"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ