Follow us

Σοφία Καρβέλα: "Του είπα ότι θα του λείψω όταν πεθάνω"

Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της και την ιστορία πίσω από αυτή

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα @thesofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μεγάλο της γιο, Νίκο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία πίσω από αυτή και την αντίδραση του γιου της στο μελλοντικό θάνατο της.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, έγραψε: "O Νίκος, ο οποίος περνά εφηβεία από την ηλικία των 10 ετών, με μισεί τελευταία. Του είπα ότι θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε "Είμαι κουλ” και με αγκάλιασε".

καρβέλα παιδί στορι

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Σοφία Καρβέλα είχε δηλώσει για τα παιδιά της: "Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας".

"Αγαπώ παράφορα αυτά τα δύο πλάσματα. Μαγειρεύω, καίω τα μισά φαγητά, ουρλιάζω και αυτά μου λένε "It’s ok mom, you are the best”. Την άλλη φορά γκρίνιαζα ότι τα έκανα χάλια στη δουλειά κι εκείνα μου έλεγαν "Μαμά είσαι η καλύτερη, θα τα καταφέρεις αύριο!" είχε προσθέσει η Σοφία Καρβέλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ