Follow us

Η Σία Κοσιώνη με sneakers στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων: "Πονάνε τα παλικάρια;"

Η Σία Κοσιώνη μάς δείχνει την αλήθεια ... πίσω από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

MissBloom TEAM
Σία Κοσιώνη NDP

Η Σία Κοσιώνη είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ εδώ και πολλά χρόνια, όμως το βράδυ της Τρίτης μοιράστηκε μια φωτογραφία και μάς έδειξε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το backstage του δελτίου.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος εμφανίστηκε με μπλε κοστούμι και το συνδύασε με μαύρα all star και κάλτσες με καρτούν.

"Με καύσωνες και χιόνια, στα εύκολα και στα δύσκολα, με ψηλοτάκουνα ή σταράκια… Πονάνε τα παλικάρια; Κι αν πονάνε πάντα προχωράνε!" έγραψε η Σία Κοσιώνη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Σία Κοσιώνη επιθυμεί να έχει ένα προσεγμένο look σε κάθε εμφάνισή της και μάλιστα έχει αποκαλύψει και τη "μαχη" που δίνει με τα κιλά της, μιας και αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει για την προσπάθεια της: "Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω περιορίσει τον καφέ, προσέχω με το αλκοόλ. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό. Το έκοψε πρώτα ο Κώστας με τη βοήθεια του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αθηναίων και πραγματικά οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, καταλαβαίνουν τον εθισμό σου, δεν βγάζουν μια βέργα να σου κουνάνε και να σου πουν πρέπει να το κόψεις. Το είχε κόψει ένα χρόνο ο Κώστας και μετά το έκοψα κι εγώ επιστημονικά με μεθόδους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ