Follow us

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα | Η ανάρτησή της μέσα στο ασανσέρ

Μία selfie μέσα από το ασανσέρ δημοσίευσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου NDP Photo Agency

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πριν από μερικές εβδομάδες γνωστοποίησε ότι πέρα από τον χαρακτήρα της στη "Γη της Ελιάς”, είναι και στην πραγματικότητα έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Στη συνέντευξη της, είχε πει: "Μεγαλώνει η οικογένεια μου! Θα έρθει ένα ακόμη παιδάκι, υπάρχουν ήδη δύο. Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών. Ωστόσο, επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Επίσης, τα δυο παιδιά δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα. Σε μια τέτοια οικογένεια, λοιπόν, με το δεδομένο πως εγώ είμαι το δημόσιο πρόσωπο, διαφοροποιούνται τα δεδομένα. Φέρω την ευθύνη άλλων τεσσάρων ατόμων, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας μου που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της, είναι πιο ιδιωτική, έτσι θα τη χαρακτήριζα. Θα πω λοιπών εγώ πώς το βιώνω και το νιώθω".

Πρόσφατα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το ασανσέρ της, στην οποία φαίνεται αρκετά η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα | Η ανάρτησή της μέσα στο ασανσέρ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ