Follow us

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά: "Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου…"

Η Δέσποινα Βανδή συγκινημένη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Καρράς @desp1navandi

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει τη θλίψη σε όλο τον κόσμο, καλλιτεχνικό και μη. Μία από τις πρώτες που τον αποχαιρέτησαν ήταν η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε Επίσης

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της δίπλα του και έτσι θέλησε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και να γράψει κάτι για εκείνον.

Στη λεζάντα έγραψε: "Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε… Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου… Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο. Με ξεγέλασε με έναν τρόπο. Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασιληδες! Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντοπροσυνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του. Ο Βασιλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σα ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το "καλησπέρα και καλή βραδιά"και τον αποθέωναν όλοι ,είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια… Γενναιόδωρος, με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα… Βασιλη… "Γελα μου"…1994…”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ