Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Δημοσίευσε το βίντεο της κόρης της από το ρεβεγιόν στο Σύνταγμα που έγινε viral

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων κρατώντας στην αγκαλιά του, τη μικρή Σοφία Γαλακτερού, μέτρησε αντίστροφα και καλωσόρισε το 2024.

ΝΑΝΣΥ

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος παρουσίασαν τη συναυλία που έγινε στο Σύνταγμα για την έλευση του νέου έτους. Λίγο πριν μετρήσουμε αντίστροφα για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά, όπως συνηθίζεται ανέβηκε στη σκηνή, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων κρατώντας στην αγκαλιά του, τη μικρή Σοφία Γαλακτερού, μέτρησε αντίστροφα και καλωσόρισε το 2024. Ο ενθουσιασμός της μικρής Σοφίας ήταν έκδηλος και το βίντεο με την μικρή έγινε viral στα social media. Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο αναδημοσίευσε και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. "Η ψυχολογία μου όταν μπαίνει η καινούργια χρονιά", έγραφε η χιουμοριστική λεζάντα.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ανάρτησε μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία. Η μικρή Σοφία είναι χαμογελαστή δίπλα στους γονείς της, στον παππού της και τη γιαγιά της από τη μεριά της μητέρας της, στον αδερφό της, Παύλο. "Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι μισή Πόντια και μισή Πολίτισσα. Νομίζω έχω χαρακτηριστικά και από τις δύο καταγωγές μου. Νιώθω την Πόλη πολύ πόλη μου και κλαίω με τον ήχο του κεμεντζέ (ποντιακή λύρα). Η αλήθεια είναι ότι κλαίω πολύ και με πολλά. Ο σύζυγος μου Νάσος Γαλακτερός λέει ότι θα ζήσω 385 χρόνια, γιατί δεν κρατάω καμία στεναχώρια και κανένα συναίσθημα κρυμμένο. Επίσης κλαίω σε κάθε γύρισμα. Έχω διακόψει συνέντευξη με καλεσμένη γιατί κάτι θυμήθηκα με αφορμή αυτά που μου έλεγε και κι έβαλα τα κλάματα", έχει δηλώσει για την οικογένειά της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Δημοσίευσε το βίντεο της κόρης της από το ρεβεγιόν στο Σύνταγμα που έγινε viral
ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ

REVEGION
pirotexnimata

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ