Follow us

Η Μαρία Μπακοδήμου σε σπάνια βραδινή έξοδο με τον γιο της, Άρη

Μαζί με τον 22χρονο Άρη διασκέδασε η Μαρία Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου - Άρης Αργυρόπουλος NDP

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης διασκέδασε η Μαρία Μπακοδήμου, έχοντας στο πλευρό της τον 22χρονο γιο της, Άρη Αργυρόπουλο.

Διαβάστε Επίσης

Μητέρα και γιος διασκεδάζουν συχνά μαζί και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε τον 22χρονο Άρη να στέκεται στο πλευρό της μητέρας του συνεχώς. Η παρουσιάστρια για την έξοδο της αυτή, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μίνι φόρεμα με ίδιου χρώματος μπότες.

Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της Άρη

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου απέκτησε τους γιους της, Νικήτα και Άρη Αργυρόπουλο από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της στη Τζένη Θεωνά και την εκπομπή "Μαμά-δες” είχε πει για τους γιους της: "Οι γιοι μου είναι άντρες. Είναι 23 και σχεδόν 22 ετών. Φυσικά και έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω γιαγιά. Μου αρέσει. Απλά δε θα ήθελα να γίνουν γονείς πολύ νέοι. Να έχουν χορτάσει τη ζωή τους. Να έχουν γεμίσει από εμπειρίες. Το να γίνεις γονιός είναι μια προϋπόθεση που σημαίνει ότι αφοσιώνεσαι σε κάτι και αφήνεις πίσω πολλά πράγματα. Τα παιδιά μου με βοήθησαν πάρα πολύ στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Και πιστεύω πάντα ότι, τα παιδιά βγάζουν αυτό που έχουν πάρει από τον γονιό, οι γονείς τα επηρεάζουν πολύ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ