Follow us

"Ο David Bowie δεν ήταν ο σύζυγος μου, είναι ο σύζυγός μου"

Η Ιμάν θυμάται στιγμές από τις τρεις δεκαετίες αγάπης κι αφοσίωσης που πέρασε μαζί του.

bowie Splash News / Ideal Images

Από ραντεβού στα τυφλά γεννήθηκε ο μεγάλος έρωτας του David Bowie με την Ιμάν. Ένας κοινός τους φίλος φρόντισε να φέρει αυθόρμητα το ζευγάρι σε επαφή, κάνοντας την απλή γνωριμία τους, σχέση ζωής. Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του θρυλικού τραγουδιστή, η Ιμάν φέρνει στην μνήμη της ευτυχισμένες στιγμές από τις τρεις δεκαετίες κοινής πορείας, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό "People".

David έλεγε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά", ανέφερε στην αρχή η Ιμάν, συμπληρώνοντας "εμένα μου πήρε μερικούς μήνες αλλά έφτασα εκεί". Οι δύο τους γνωρίστηκαν σε μια βραδινή έξοδο στο Λος Άντζελες, όμως κανένας από τους δύο δεν είχε σκοπό να παραμείνει στην χαοτική αυτή πόλη της Αμερικής. Στις 6 Ιουνίου του 1992 ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, σε μια ονειρεμένη, λαμπερή τελετή στην φινετσάτη Φλωρεντία. Δεν υπήρχε ζευγάρι πιο εκθαμβωτικό και cool στο κέντρο της πόλης από τον David Bowie και την Ιμάν, ώσπου "αναγκάστηκαν" να αναζητήσουν σε άλλο μέρος τις ιδιωτικές στιγμές του έγγαμου βίου. Παραδόξως, η Νέα Υόρκη ήταν η τέλεια "φανερή" κρυψώνα του ζευγαριού, όπου τελικά έζησαν ευτυχισμένοι για περισσότερο από 30 χρόνια.

"Τον ήξερα ως David Jones, όπως ήταν το αληθινό του όνομα, κι όχι σαν ροκ σταρ" παραδέχεται η Ιμάν για τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μαζί του, προσθέτοντας πως της φερόταν πάντα σαν γνήσιος τζέντλεμαν καθώς φρόντιζε να την εντυπωσιάζει με την αληθινά ευγενή και καλοσυνάτη καρδιά του. "Δεν είχα ποτέ σκοπό να μετακομίσω εκεί στο Λος Άντζελες. Δεν είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη. Είναι τόσο απέραντο, αλλά τώρα προσωπικά πιστεύω ότι αυτό ήταν το πεπρωμένο μου. Το πεπρωμένο με καλούσε να φτάσω εκεί για να μπορέσω να συναντήσω τον David" θυμάται το supermodel των ‘90s.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ