Follow us

Ο Άρης Αργυρόπουλος για τη μαμά του, Μαρία Μπακοδήμου: "Της έχω πει να μην μιλάει για εμένα δημόσια"

Ο Άρης Αργυρόπουλος μίλησε για τη μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου - Άρης Αργυρόπουλος NDP

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον Νικήτα και τον Άρη. Η παρουσιάστρια μιλάει αρκετά συχνά για τα παιδιά της και μάλιστα πριν από λίγο διάστημα έγινε και viral εξαιτίας αυτού.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε πει ότι "είναι η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας”, ενώ λίγο μετά αποκάλυψε ότι τα παιδιά της της απαγόρευσαν να μιλάει για εκείνους.

Ο μικρός της γιος, Άρης, μίλησε στο "Mega Καλημέρα” και φυσικά αναφέρθηκε στη μητέρα του, λέγοντας ότι: "Έχω πει ότι δεν μ' αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για μένα και τον Νικήτα και άμα ξαναγίνει, απλά θα την πάμε δικαστικά, εξώδικο, εξώδικο. Δεν με ενοχλεί πλάκα κάνουμε".

"Εγώ τους γονείς μου τους βλέπω σα γονείς μου. Όχι σαν πρόσωπα δημοσιότητας και χαίρομαι για το ποιοι είναι οι γονείς μου. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένειά μου αλλά ούτε το'χω βρει μπροστά μου το γεγονός ότι η μαμά μου είπε ο μπαμπάς μου είναι στην τηλεόραση. Ούτε ας πούμε με έχει δυσκολέψει ούτε με έχει βοηθήσει. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει (λόγω της δημοσιότητας μητέρας μου) είναι να πάω στα μπουζούκια και να μη βρίσκω τραπέζι να της πω "μαμά ξέρεις κάποιον βοήθα με" και το'χω κάνει πιο μικρός" είπε στη συνέχεια ο Άρης Αργυρόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ