Follow us

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε την καλύτερη απάντηση όταν την ρώτησαν "πώς θα γεννήσει"

"Δεν είναι διαγωνισμός ποιος το κάνει καλύτερα".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη Instagram

Ως γνωστόν, η τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης από μέρα σε μέρα αναμένεται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα ακόμη αγοράκι. Να υπενθυμίσουμε ότι 2,5 περίπου χρόνια πριν απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Βύρωνα.

Όλο αυτό το διάστημα, η Κατερίνα συνεχίζει κανονικά να εργάζεται και να εμφανίζεται σε κοσμικές εκδηλώσεις, δείχνοντας ότι απολαμβάνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της όσο τίποτα. Μάλιστα πολλοί είναι οι θαυμαστές της που τη βομβαρδίζουν καθημερινά με ερωτήσεις σχετικά με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι αλλεργική στον καθωσπρεπισμό

Και μιας και ο καθένας μπορεί να ρωτάει ό, τι θέλει και όποιον θέλει, η τραγουδίστρια δέχτηκε μία ερώτηση η οποία την ενόχλησε και θέλησε μέσω Tik Tok να "δώσει" τη δική της απάντηση.

"Φυσικά από ενδιαφέρον ρωτάς "Θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική;” και αλλάζει ο τόνος της φωνής από το φυσιολογικά στην καισαρική. Θα γεννήσω όπως πρέπει. Δε θα σε ρωτήσω. Δεν είναι διαγωνισμός ποιος το κάνει καλύτερα", απάντησε η Κατερίνα σε σχετική ερώτηση.

Και κάπως έτσι, για ακόμη μία φορά και με έναν απλό και ευγενικό τρόπο η τραγουδίστρια όχι μόνο έθεσε τα όριά της αλλά υπερασπίστηκε και όλες εκείνες τις γυναίκες που δέχονται καθημερινά κριτική, από τη στιγμή που ανακοινώνουν ότι θα φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ