Follow us

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει χωρίς ίχνος make up και μάς δείχνει την αλήθεια της

Τη φυσική της ομορφιά έδειξε η Μαριέττα Χρουσαλά

MissBloom TEAM
Μαριέττα Χρουσαλά Instagram

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.

Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτησή στα social media και μάς έδειξε την αλήθεια της, δηλαδή το πρόσωπο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Τα εντυπωσιακά ανοιχτόχρωμα μάτια της, αλλά και το χαμόγελο της είναι αυτά που τραβούν απευθείας τα βλέμματα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει χωρίς ίχνος make up και μάς δείχνει την αλήθεια της

Η ίδια έχει μιλήσει και παλαιότερα για την απόφαση της να πάει στα Καλλιστεία και να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ.

Συγκεκριμένα, είπε: "Το μόντελιγνκ δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπει στη ζωή μου. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, απουσιολόγος. Στο πανεπιστήμιο, για κάποιο λόγο ο μπαμπάς μου ήθελε να με δει στα καλλιστεία, δεν ξέρω γιατί. Όταν αρρώστησε, για να του κάνω το χατίρι, ο αδερφός μου κάπως έκανε την αίτηση. Εγώ δεν είχα το μυαλό μου όμως. Ήξερε ότι έχω μια καλή εμφάνιση, αλλά δεν το καταλάβαινα τόσο. Ήμουν 20 χρόνων τότε. Έγινε ο διαγωνισμός, πήρα τον τίτλο, έγιναν τα Μις Υφήλιος, πήγα καλά και μετά ξεκίνησε μια καριέρα στο μόντελιγνκ που δεν την περίμενα. Ωραίος κόσμος, γιατί δεν το άφησα να γίνει η ζωή μου. Το έβλεπα σαν δουλειά, αλλά είχα τη ζωή μου, την οικογένειά μου, έχασα και τον μπαμπά μου, τους φίλους μου. Μετά ήρθε η πρόταση για το "Πολύ την Κυριακή”, δεν ξέρω αν είχε σχέση το ότι σπούδαζα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μετά ήρθε το πρωινό".

"Ήταν πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι που ξεκινάει στα 22-23 να μπαίνει τόσο βαθιά σε αυτό το επάγγελμα. Είχα δει και πολύ εξτρίμ καταστάσεις. Ευτυχώς, το είδα αποκλειστικά σαν επάγγελμα και δεν μπήκε τόσο μέσα μου", παραδέχτηκε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ