Follow us

Είναι η Νικόλ Ελευθεριάδου και όχι η "κοπέλα του Βεζένκοφ" | Όσα θέλεις να ξέρεις για εκείνη

Η Νικόλ Ελευθεριάδου δεν είναι απλά κοπέλα κάποιου, είναι η αθλήτρια που έστειλε την Εθνική Πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς του 2024.

Νικόλ Ελευθεριάδου @nicole_ef

Η Νικόλ Ελευθεριάδου είναι η αθλήτρια, της οποίας το γκολ έστειλε την Εθνική ομάδα Πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς του 2024 μετά και από τη νίκη της "γαλανόλευκης” επί της Ιταλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η αθλήτρια μιλώντας λίγο μετά τη νίκη πρόκριση της Εθνικής ομάδας, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

"Προσπαθώ να βρω τις λέξεις να εκφράσω το πώς νιώθουμε και δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει αυτό για μας. Δεν θα μιλήσω για τους κόπους μας, αλλά αυτή η ομάδα έπαιξε με τέτοια ψυχή σήμερα που θα ήταν άδικο να μην περάσει. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε απλά. Είναι ένα όνειρο απλά κι είμαι ευγνώμων που θα το ζήσω με αυτά τα κορίτσια. Είναι δουλειά χρόνων και πραγματικά δεν έχω λόγια" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 8 πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 πρωταθλήματα Ευρώπης και ένα κύπελλο κυπελλούχων Ευρώπης LEN Trophy (2015). Μάλιστα έχει πολλές επιτυχίες και με την Εθνική ομάδα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ωστόσο αντί όλοι να λένε το όνομα της και να είναι περήφανοι για αυτή τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ομάδας, χαρακτηρίστηκε από τη σχέση της, μιας και είναι η σύντροφός του πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ.

Φυσικά οι χρήστες του X (πρώην Twitter) αντέδρασαν σε όσα γράφτηκαν για εκείνη, τονίζοντας ότι: "Είναι από τις καλύτερες πολίστριες της χώρας, δεν έχει όνομα, παρά ως η κοπέλα του Βεζένκοφ”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ