Follow us

Ελένη Βουλγαράκη | Η αποστομωτική απάντησή της σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Το προφίλ της ραδιοφωνικής παραγωγού και παρουσιάστρια στο Instagram έχει γεμίσει από απρεπή σχόλια φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

MissBloom TEAM
Ελένη Βουλγαράκη @voulgaraki_el

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το νέο ζευγάρι της πόλης, με τους ίδιους να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης

Παρά το γεγονός ότι κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην ιδιωτική τους ζωή, μετά από τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, το προφίλ της ραδιοφωνικής παραγωγού και παρουσιαστρία στο Instagram έχει γεμίσει από απρεπή σχόλια φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ άλλων, κάποιοι της αφήνουν υπονοούμενα για την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη, μιας και πρόσφατα εκείνος τραυματίστηκε και θα λείψει από αρκετά σημαντικά παιχνίδια της ομάδας. Με αφορμή ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, με το οποίο φτιάχνει τα μαλλιά της, κάποιοι οπαδοί του τριφυλλιού της σχολίασαν: "Εμείς είμαστε χωρίς επιθετικό και εσύ φτιάχνεις μπούκλες". Άλλοι μάλιστα είχαν το θράσος και της συνέστησαν να κάνει κάτι για να ηρεμήσει ο παίκτης, ο οποίος όπως έγραψαν χαρακτηριστικά "δεν είναι για χόρταση". Η Ελένη Βουλγαράκη τότε, έδωσε μία αποστομωτική απάντηση: "Πιστεύεις θα πάρω την άδεια σου;"

Βουλγαράκη ινστα
Βουλγαράκη ινστα
Βουλγαράκη ινστα
Βουλγαράκη ινστα

Βουλγαράκη ινστα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ