Follow us

Η Μαριάννα Τουμασάτου σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να γίνεις και εσύ δωρητής

Η Μαριάννα Τουμασάτου γνωστοποίησε την απόφαση της να γίνει δωρήτρια σώματος.

Μαριάννα Τουμασάτου

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά” και συνομίλησε με την Αθηναΐδα Νέγκα για την απόφαση της να γίνει δωρήτρια σώματος και οργάνων.

Διαβάστε Επίσης

"Είμαι δωρήτρια σώματος και οργάνων. Όταν θα έρθει η ώρα να "φύγω”, το σώμα μου να πάει στο πανεπιστήμιο και τα όργανα, εάν είναι λειτουργικά, να δοθούν για μεταμοσχεύσεις” είχε δηλώσει η ίδια πριν από λίγες εβδομάδες.

Τώρα στη συνέντευξη της, είπε: "Στην ιατρική χρειάζονται σώματα. Είναι ένα σώμα που πια δεν το κατοικείς, η ψυχή έχει φύγει, όλα έχουν πάει στη θέση τους. Αυτό πια δεν το χρειάζεσαι. Όμως, ένας γιατρός, για να γίνει καλύτερος γιατρός και να είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να σώσει έναν άνθρωπο, αν το χρειάζεται, ας το πάρει. Εγώ τι να το κάνω;".

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: "Μου φάνηκε ότι δεν εξυπηρετεί. Δηλαδή, το να θρέψω ένα σκουλήκι, δεν είναι πιο σημαντικό από το να πει ένας άνθρωπος ότι "εγώ έχω μάθει πάνω σε αυτό το σώμα να κόβω”. Και οπότε, όταν έρθει ο ζωντανός άνθρωπος και θα χρειάζεται μια εμπειρία παραπάνω, να την έχει κερδίσει από το δικό μου σώμα. Αν μπορείς να βοηθήσεις, καλό είναι. Δεν είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Εγώ το έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια, απλώς τώρα έτυχε να το πω”.

Αυτή η εξομολόγηση της ηθοποιού πρέπει να τη δουν όλοι, μιας και το να γίνει δωρητής είναι ίσως το πιο εύκολο δώρο που μπορείς να κάνεις στους άλλους. Πλέον μπορείς να γίνεις δωρητής οργάνων, δωρητής μυελού των οστών, αλλά και αιμοπεταλίων.

Με μία απλή google αναζήτηση μπορείς να μάθεις ότι χρειάζεσαι και να σου λυθούν όλες οι απορίες που μπορείς να έχεις. Και ένα πράγμα να θυμάσαι, είναι πιο εύκολο απ' όσο φαντάζεσαι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ