Follow us

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε σπάνια δημόσια εμφάνιση | Με ποια πασίγνωστη φίλη του ηθοποιό συναντήθηκε;

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας

MissBloom TEAM
Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά και από τις εις βάρος του κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά.

Όμως το βράδυ της Πέμτπης, ο ηθοποιός και πρώην Ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τη Μαρία Σολωμού, με την οποία είναι πολλά χρόνια φίλοι. Οι δυο τους βρέθηκαν σε εγκαίνια καταστήματος, με την ηθοποιό να δημοσιεύει στο Instagram δύο φωτογραφίες τους.

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε σπάνια δημόσια εμφάνιση | Με ποια πασίγνωστη φίλη του ηθοποιό συναντήθηκε;
Γεωργούλης Σολωμού

Όταν είχαν γίνει γνωστές οι κατηγορίες, η Μαρία Σολωμού είχε μιλήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη τονίζοντας ότι: "Πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών.Όταν μου το είπανε το συζήταγα κάνα τέταρτο και έλεγα "Δηλαδή, τι εννοείτε; Γιατί πράγμα τον κατηγορείτε; Δεν το χωράει το κεφάλι μου""

"Αν υπήρχε μία περίπτωση όντως ο Αλέξης να έχει κάνει αυτά τα πράγματα εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω, εγώ. Δεν το δέχομαι ο φίλος μου που για τέτοια σοβαρά θέματα το έχουμε υπεραναλύσει. Υπάρχει τόσος κόσμος γύρω μας και τόσοι συνάδελφοι που τραβάμε τα μαλλιά μας, λέμε δεν γίνεται, είναι για άλλον άνθρωπο, σαν να μιλούν για κάποιον άλλον" είχε πει σε άλλο σημείο στο "Χαμογέλα και πάλι”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ