Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντίδραση των διδύμων όταν είδαν τον μπαμπά τους στην τηλεόραση

Η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε την αντίδραση των κοριτσιών της όταν είδαν τον Σάκη Τανιμανίδη στην τηλεόραση

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα με τις κόρες της NDP

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο "Πρωινό” με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του "Dragons' Den” και φυσικά είχε τις καλύτερες θαυμάστριες που τον παρακολουθούσαν, τις κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα, 2.5 ετών.

"Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα δεδομένο. Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει τον Απρίλιο σαν παρουσιαστής. Σαν παραγωγός και τώρα αν θέλω μπορώ να κάνω μια παραγωγή σε ένα άλλο κανάλι. Το Dragons Den είναι στον ΑΝΤ1, από εδώ ξεκίνησε, θα παραμείνει εδώ και θα πάμε σίγουρα και για season 3 με εμένα παρουσιαστή. Σε επίπεδο παραγωγής το πιο πιθανό είναι να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι. Η ταξιδιωτική εκπομπή έχει περάσει από το μυαλό μου, είναι μια σκέψη που την έχω εδώ και καιρό, μου αρέσει πάρα πολύ. Οι συνθήκες της ζωής μου είναι τέτοιες που το κάνουν αρκετά δύσκολο, οπότε είναι απλά σε σκέψη αυτή τη στιγμή" είπε ο ίδιος στη συνέντευξη του.

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν στο σπίτι με τα δίδυμα κορίτσια τους, Φιλίππα και Αριάνα και έβλεπαν μαζί τον παρουσιαστή και επιχειρηματία στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μάλιστα, η επιχειρηματίας και content creator δημοσίευσε δύο φωτογραφίες των διδύμων που παίρνουν αγκαλιά την τηλεόραση την ώρα που φαίνεται ο μπαμπάς τους.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντίδραση των διδύμων όταν είδαν τον μπαμπά τους στην τηλεόραση
Μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ