Follow us

Η Μάρα Ζαχαρέα σε νυχτερινή έξοδο με τον γιο της | Δείτε τον 26χρονο Βασίλη Ρουσόπουλο

Η Μάρα Ζαχαρέα νυχτοπερπάτησε μαζί με τον γιο της

MissBloom TEAM
Μάρα Ζαχαρέα NDP

Μία βραδινή έξοδο έκανε το βράδυ του Σαββάτου η Μάρα Ζαχαρέα, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star να πηγαίνει στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε Επίσης

Η ίδια συνοδευόταν από την Τίνα Μεσσαροπούλου, αλλά και από τον 26χρονο γιο της, Βασίλη Ρουσόπουλο. Η δημοσιογράφος φορούσε μαύρο φόρεμα με παγιέτες.

Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά τα δύο παιδιά της, Βασίλη και Άννα, που έχει αποκτήσει με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Η δημοσιογράφος είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Τίνα Μεσσαροπούλου: "Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία, δεν το έχουν εκδηλώσει και δεν τα πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία και κάνει τώρα το διδακτορικό του, αλλά θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική και την εικονογράφιση. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ