Follow us

Δέσποινα Βανδή | Σπάνια "κλικ" από τη μουσική και προσωπική διαδρομή της

H Δέσποινα Βανδή στα 25 της χρόνια προκαλεί αυτό που λέμε γκελ, αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή της. Αυτή η έρχεται όταν συναντά τον Φοίβο.

ΒΑΝΔΗ-90000

Το μελαχρινό κορίτσι με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια που πρωτοσυστήθηκε με το τραγούδι "Γέλα μου" του Βασίλη Καρρά, άρτι αφιχθείσα από τη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στη φιλοσοφική, σίγουρα δεν θα τολμούσε να ονειρευτεί την εκκωφαντική συνέχεια που θα ακολουθούσε. Έπειτα από εφτά χρόνια ανέμελης ζωής στη συμπρωτεύουσα, τα οποία στα πρώτα της βήματα έλεγε ότι ήταν τα ωραιότερα της ζωής της, κατέβηκε στην Αθήνα για να πλαισιώσει τον Βασίλη Καρρά στις εμφανίσεις του στο Posidonio. Γνωστός για τη γενναιοδωρία του στα νέα παιδιά που πίστευε, ο Καρράς της έγραψε τα πρώτα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, το "Γέλα μου" και το "Αδιέξοδο" ένα ντουέτο με τον Γιάννη Πάριο. Τα κομμάτια αυτά συμπεριλήφθηκαν στην πρώτη δισκογραφική της δουλειά που κυκλοφόρησε το 1994 από τη Minos Emi.

H Δέσποινα Βανδή στα 25 της χρόνια προκαλεί αυτό που λέμε γκελ, αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή της. Αυτή η έρχεται όταν συναντά τον Φοίβο. Της γράφει όλα τα τραγούδια του άλμπουμ "Προφητείες" που γίνεται το απόλυτο viral, πριν ακόμα εφευρεθεί ο όρος. Το άλμπουμ με το χαρακτηριστικό κόκκινο εξώφυλλο σημειώνει φρενήρεις πωλήσεις και η δισκογραφία αποκτά το νέο χρυσό δίδυμο. Οι πιτσιρικάδες της εποχής τη λατρεύουν και ήδη σχηματίζεται το φαν κλαμπ, αντίπαλον δέος της Άννας Βίσση.

Έχει ήδη μπει στη ζωή της, ο Ντέμης Νικολαΐδης που όπως παραδέχτηκε η ίδια, τη βοήθησε να διαχειριστεί το γεγονός ότι έγινε το πιο hot όνομα της ελληνικής δισκογραφίας. Ο Ντέμης όντας ήδη σταρ των ελληνικών γηπέδων, είχε την πείρα και συνέβαλε ώστε να δει την άνοδο της καριέρας της, σχετικά ψύχραιμα. Με τον Φοίβο γνωρίζουν μοναδικές στιγμές. Το 2003 η Δέσποινα Βανδή σπάει τα ελληνικά σύνορα, με το τραγούδι του Φοίβου "Γεια" να αναρριχάται στα charts των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασίλειου. Ακολούθησαν τα singles "Opa Opa" (2004) και "Come Along Now" (2005) που επίσης γνώρισαν διεθνή πορεία.

Το πρώτο διαζύγιο που αιφνιδίασε τους θαυμαστές της ήταν επαγγελματικό. Αυτό με τον Φοίβο που μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. "Το χρωστούσα στον εαυτό μου να πω και άλλα πράγματα. Οι καλλιτέχνες πρέπει να ανανεωνόμαστε", είπε η ίδια.

Το δεύτερο διαζύγιο που προκάλεσε αίσθηση ήταν εκείνο με τον Ντέμη Νικολαΐδη, έπειτα από 20 χρόνια που ήταν μαζί. Η Δέσποινα ερωτεύεται τον Βασίλη Μπισμπίκη, και ζει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. Τα χρόνια που μεσολάβησαν, παράλληλα με το τραγούδι, έχει δοκιμαστεί σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, από τα talent shows The Voice και "Rising Star" μέχρι την ταξιδιωτική εκπομπή "My Greece αλλά και τις παραστάσεις "Mamma Mia " και στο "Δικό μας Σινεμά", ξεδιπλώνοντας και άλλες πτυχές της.

2023

Δέσποινα Βανδή | Σπάνια "κλικ" από τη μουσική και προσωπική διαδρομή της
2022
ΒΑΝΔΗ
2021
2021

2014

2014

2013

ΒΑΝΔΗ

2012

ΒΑΝΔΗ

2011

βανδη

2010. Η Δέσποινα Βανδή με τη μικρή Μελίνα και τον Γιώργο.

ΒΑΝΔΗ-90

2010

βανδη

2009. Η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της Μελίνα.

ΜΕΛΙΝΑ

2009

βανδη-βραχων

2008

ΝΤΕΜΗΣ

2007. Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Καρρά.

Καρρας

2006.

NTEMIS

2005.

βανδη
ΒΑΝΔΗ

2006.

βανδη

ΒΑΝΔΗ-2005

2005.

ΒΑΝΔΗ-900

2005 Η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της Μελίνα.

ΒΑΝΔΗ-90

2003

ΒΑΝΔΗ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ