Follow us

"Είναι σοβαρή η επέμβαση αλλά θα ανακάμψει" | Τα νεότερα για την υγεία της Kate Middleton

Συνεχίζεται η αγωνία για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Πηγές από το Παλάτι επιμένουν ότι το πρόβλημα ουδεμία σχέση έχει με καρκίνο.
Η αγωνία σχετικά με την υγεία της Kate Middleton συνεχίζεται μιας και το Παλάτι τηρεί σιγήν ιχθύος. Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν με κάποιους να κάνουν λόγο για εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και άλλες να υποστηρίζουν ότι η Kate είναι μια χαρά και ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

"Κάτι πήγε στραβά στην μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι σοβαρή" | Νέα δεδομένα για την υγεία της Kate Middleton

Πάντως πριν λίγο, ανώνυμη πηγή μίλησε στο People Magazine, και για πρώτη φορά έπειτα από τόσες μέρες είχαμε κάποιο αισιόδοξο νέο: "Φαίνεται σοβαρή [η επέμβαση] αλλά είναι στα καλύτερα χέρια, θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι και είναι μια νέα, γυμνασμένη γυναίκα. Σίγουρα θα ανακάμψει. Είναι λογικό να πάρει τον χρόνο της. Είναι ένα σημαντικό παράδειγμα για όλους μας, καθώς συχνά μας ζητούν να επιστρέψουμε στη δουλειά το συντομότερο δυνατό κι αυτό είναι καταστροφικό. Είναι σημαντικό να τη δούμε να παίρνει τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι να αναρρώσει πλήρως και μετά να επιστρέφει", είπε η ίδια πηγή δίνοντας μία αχτίδα φωτός στις μέχρι τώρα δυσοίωνες προβλέψεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ