Follow us

Η Ναταλία Αργυράκη μόλις έκανε τη δήλωση που θα λάτρευαν όλοι οι διατροφολόγοι

Η Ναταλία Αργυράκη έκανε τη δήλωση που δεν έχουμε πει ποτέ

Ναταλία Αργυράκη @natalia_argyraki

Η Ναταλία Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας” και μίλησε για τη σχέση της με το φαγητό, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει παραγγείλει ντελίβερι ποτέ.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε στο σώμα της, το οποίο διατηρεί με γυμναστική, τονίζοντας όμως ότι είναι από πάντα αδύνατη.

"Όλη μου τη ζωή ήμουν αδύνατη. Και με ρωτάνε πολλές φορές εάν αδυνάτισα κι άλλο το οποίο μου φαίνεται περίεργο γιατί δεν έχω αλλάξει ποτέ βάρος. Δεν έχω στερηθεί ποτέ τίποτα. Έχω μάθει από μικρή να τρώω κάποια συγκεκριμένα πράγματα και κάποια να τα αποφεύγω. Οικογενειακώς κάναμε μπαλέτο, αυτό μας ρύθμισε το σώμα” είπε αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας: "Έκανα μετά ενόργανη και μετά συνέχισα με αναρρίχηση και καλλισθενική. Δεν τρώω ποτέ γαριδάκια, πατατάκια, και αναψυκτικά. Θα φάω όμως πατάτες τηγανητές ή πίτσα ή σουβλάκι, αλλά όχι κάθε μέρα. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ ντελίβερι στη ζωή μου. Θα βρω κάτι να φτιάξω. Υπάρχουν περίοδοι που δε γυμναζόμουν αλλά δεν έπαιρνα κιλά"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ