Follow us

Kate Middleton | Διαφορετική η έξοδός της από το νοσοκομείο

Ελάχιστες πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της υγείας της, έχουν επιβεβαιωθεί

KATE

Η πριγκίπισσα Κέιτ από μέρα σε μέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο The London Clinic στο οποίο υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα πριν μέρες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η Κάθριν Μίντλετον θα πρέπει να παραμείνει στο θεραπευτήριο από 10 έως 14 ημέρες μετά την επέμβαση και έπειτα να επιστρέψει στο σπίτι της για την πλήρη ανάρρωσή της. Αυτή τη φορά όμως, η έξοδός της από το νοσοκομείο θα γίνει ιδιωτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή είναι και η σημαντική διαφορά καθώς μέχρι τώρα, η πριγκίπισσα Κέιτ έπαιρνε εξιτήριο δημόσια, σε ανάλογες περιστάσεις. Το 2012, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στον πρίγκιπα Τζορτζ, η πριγκίπισσα είχε φωτογραφηθεί στα σκαλιά του νοσοκομείου King Edward VII Hospital, καθώς αντιμετώπιζε το πρόβλημα της υπερέμεσης.

Παρουσία των φωτογράφων, έφευγε από το μαιευτήριο Lindo Wing στο St. Mary Hospital, όπου έφερε στον κόσμο και τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και ελάχιστες πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της υγείας της, έχουν επιβεβαιωθεί. Αναμένεται λοιπόν ότι τόσο κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο αλλά και και το διάστημα που θα αναρρώσει στο σπίτι της, η Κέιτ να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ