Follow us

Λυπημένη η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η 42χρονη πριγκίπισσα θα πρέπει να μείνει στο σπίτι της για το επόμενο διάστημα, μέχρι να αναρρώσει πλήρως από το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

OYALIAS

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει έναν άρρηκτο δεσμό με την οικογένειά της και μεγάλη αδυναμία στους γονείς της, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον. Αύριο, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, η μητέρα της έχει τα γενέθλιά της καθώς συμπληρώνει 69 χρόνια ζωής. Η επιχειρηματίας αναμένεται να γιορτάσει τα γενέθλιά της οικογενειακά αλλά από αυτή τη γιορτή θα λείπει η κόρη της, Κάθριν Μίντλετον. Η 42χρονη πριγκίπισσα θα πρέπει να μείνει στο σπίτι της για το επόμενο διάστημα, μέχρι να αναρρώσει πλήρως από το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Το γεγονός ότι δεν μπορεί να παραστεί στα γενέθλια της μητέρας της, όπως είναι αναμενόμενο, τη στεναχωρεί. Τη Δευτέρα, η πριγκίπισσα πήρε εξιτήριο από τη London Clinic και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της στο Ουίνδσορ με το παλάτι του Κένσινγκτον σε ανακοίνωσή του να τονίζει ότι πηγαίνει καλά η πορεία της υγείας της.

Για τους επόμενους μήνες θα βρίσκεται λοιπόν στην οικία της μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών. πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών και πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ