Follow us

Σε λίγες ώρες η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά στο Σταυροχώρι του Κιλκίς - Παρών και ο Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής χρειάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή για να προλάβει να είναι κοντά στην οικογένειά του, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

MissBloom TEAM
ΛΙΑΓΚΑΣ

Τη δυσκολότερη στιγμή βιώνει η οικογένεια της Φαίης Σκορδά, μετά από την αιφνίδια απώλεια του πατέρα της, Δημήτρη, σε ηλικία 72 ετών. Ο γιατρός ακτινολόγος Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στον ύπνο του, από ανακοπή καρδιάς.

Ο Δημήτρης Σκορδάς είχε σπουδάσει ιατρική στην Πάρμα της Ιταλίας και εργάστηκε για χρόνια ως ακτινολόγος και μετέπειτα διευθυντής του Τμήματος Ακτινολογία στο νοσοκομείο Κιλκίς. Με τη σύζυγό του Εύα απέκτησαν δύο παιδιά, τη Φαίη Σκορδά και τον Νότη Σκορδά που επίσης είναι γιατρός ακτινολόγος.

Πριν από μερικά χρόνια, το 2016, ο Δημήτρης Σκορδάς είχε ξανά μια περιπέτεια με την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι.

Η κηδεία του θα γίνει σε λίγες ώρες, στις 15.00 το μεσημέρι στο Σταυροχώρι του Κιλκίς. Η Φαίη βρίσκεται ήδη στο πατρικό της, κοντά στη μητέρα της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται καθ'όδόν για να παραστεί στην κηδεία του πρώην πεθερού του και παππού των παιδιών του. Μάλιστα, χρειάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή για να προλάβει να είναι κοντά στην οικογένειά του, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ