Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα στο μάτι: "Όλα καλά"

Η Ελένη Μενεγάκη είναι καλά

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη @elenimenegaki

Ένα ατύχημα είχε την Τρίτη η Ελένη Μενεγάκη, το οποίο την ανάγκασε να μείνει εκτός τηλεόρασης για μία ημέρα.

Σήμερα, Τετάρτη, επέστρεψε κανονικά στο πόστο της και θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μετά το ατύχημα της και να καθησυχάσει τους φίλους της για την κατάσταση της υγείας της. "Όλα καλά” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της, στην οποία ποζάρει στο πλατό της.

Στις πρώτες κουβέντες στην εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη είπε: "Αχ, καλησπέρα σας! Σαν ψέμα μου φαίνεται ότι δεν ήμουν χθες στην εκπομπή. Έγινε ό,τι έγινε εχθές και σήμερα είμαι εδώ. Πόσο χαίρομαι πρώτον που είμαι εδώ, δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί. Θα λες τώρα "τι έγινε με το μάτι της; Της άλλαξαν φακό;", όχι. Ευτυχώς, έφυγα από εδώ στο παρά πέντε και το Μεγάλο μας Κανάλι όχι μου επέτρεψε, με παρότρυνε (να φύγω) γιατί με το μάτι δεν παίζεις".

Και πρόσθεσε: "Γι' αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες ούτε να κοροϊδεύουμε. Όσοι με ξέρουν πολλά χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα "Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά εγώ να ξέρετε, ό,τι και να συμβεί από την εκπομπή τελευταία θα φύγω". Αυτά έλεγα πάντα!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ