Follow us

Τελικά, πόσο σοβαρό ήταν αυτό που οδήγησε την Kate Middleton στο νοσοκομείο;

Νεότερο ρεπορτάζ της Ισπανικής τηλεόρασης μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αδιευκρίνιστη - προς στιγμή - αιτία νοσηλείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

MissBloom TEAM
kate Splash News/Ideal Images

Μπορεί το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Kate Middleton να αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης και ενδιαφέροντος παγκοσμίως, όμως, λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως σχετικά με το τι ήταν αυτό που την οδήγησε στη σοβαρή – όπως όλα δείχνουν – επέμβαση.

Νεότερο ρεπορτάζ της Ισπανικής τηλεόρασης έρχεται να ρίξει φως στην περιβόητη υπόθεση υποστηρίζοντας ότι η αιτία που έφτασε την πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν αρκετά σοβαρή.

Το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής "Fiesta", μιας δημοφιλούς εκπομπής στο ισπανικό κανάλι Telecinco, εμβάθυνε στο μυστήριο που περιβάλλει την υγεία της Kate. Δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και η Emma García, εξέφρασαν το ρεπορτάζ τους σχετικά με τις ανησυχητικές εξελίξεις, με έναν από τους συμμετέχοντες να δηλώνει: "Η αλήθεια, δεν θα μάθουμε ποτέ, εκτός αν η ανάρρωση δεν προχωρήσει όπως πρέπει, γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή", όπως αναφέρεται μέσω της Marca.

Διαβάστε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ