Follow us

Kate Middleton | Ποια είναι η μοναδική γυναίκα μη μέλος της βασιλικής οικογένειας που την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο;

Μόνο μία επίσκεψη από μη μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε η Kate Middleton και αυτή είναι η Natasha Archer

Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Η Kate Middleton πλέον βρίσκεται στο σπίτι της μετά από δεκατέσσερις ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο έπειτα και από επέμβαση που έκανε, για την οποία δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη αρκετές λεπτομέρειες.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πέρα από τον πρίγκιπα William και τον βασιλιά Κάρολο, η Kate είχε ακόμα μια επίσκεψη στο νοσοκομείο και αυτή ήταν από τη Natasha Archer. Ποια είναι όμως;

Kate Middleton | Ποια είναι η μοναδική γυναίκα μη μέλος της βασιλικής οικογένειας που την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο;

Πρόκειται για την προσωπική της βοηθό και στυλίστρια, η οποία συνεργάζεται με την βασιλική οικογένεια το 2011. Το 2014 έγινε η προσωπική στυλίστρια της Kate Middleton και η γυναίκα που είναι υπεύθυνη για την αλλαγή που έχει γίνει στο look της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το 2014 είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ζητήσει από την Kate Middleton να είναι πιο "βασιλική" στην περιοδεία της στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και έτσι, η Natasha Archer έβαλε το "χεράκι” της και έκανε την πριγκίπισσα της Ουαλίας μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο.

Natasha Archer

Ποια είναι όμως η Natasha Archer έξω από τη βασιλική οικογένεια; Η ίδια είναι παντρεμένη με τον βασιλικό φωτογράφο Chris Jackson και έχουν δύο παιδιά, δύο αγοράκια.

Natasha Archer

Μάλιστα μόνο τους μήνες που ήταν σε άδεια μητρότητας απείχε από τις υποχρεώσεις της, ωστόσο είχε συχνή επικοινωνία με τη Kate Middleton, μιας και πλέον είναι και καλές φίλες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ