Follow us

Kate Middleton | Η στρατηγική με την οποία απέφυγε τους φωτογράφους στο νοσοκομείο

Στο σπίτι της στο Windsor αναρρώνει πλέον η Kate Middleton.

Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Τα νέα για τις επεμβάσεις της Kate Middleton και του βασιλιά Καρόλου έγιναν γνωστά με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεται με τις ανακοινώσεις των royals. Στις 17 Ιανουαρίου το Παλάτι αποκάλυψε ότι η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε κάνει χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα μία μέρα πριν ενώ ο 75χρονος βασιλιάς επρόκειτο να κάνει χειρουργείο για τον προστάτη.

Ο βασιλικός συγγραφέας Robert Hardman αναφέρει στο People οτι "και στις δύο περιπτώσεις δείχνει τη διαχείριση πολύ προσωπικών και ευαίσθητων ζητημάτων που δεν θα έβλεπες στο παρελθόν. Θα ήταν μια περισσότερο προστατευμένη απάντηση. Δείχνει ότι προσαρμόζονται στη νέα εποχή". "Ναι, ο κόσμος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει κάποια πράγματα, αλλά όχι όλα" πρόσθεσε.

Η διάγνωση της Kate Middleton παρέμεινε μυστική (έγινε γνωστό ότι δεν είναι καρκίνος) αλλά το Kensington υπογράμμισε τον χρόνο ανάρρωσης και πώς ο πρίγκιπας William θα μείνει για λίγο καιρό μακριά από τα επίσημα καθήκοντά του για να βοηθήσει την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη φάση.

Διάβασε περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ