Follow us

Ευαγγελία Πλατανιώτη | Η πρόταση γάμου στο Nomads - Τι συμβαίνει στα προσωπικά της αυτή την περίοδο;

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι το πρόσωπο της ημέρας και του Σαββατοκύριακου

Ευαγγελία Πλατανιώτη @evangelia.platanioti

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη σημείωσε μια τεράστια επιτυχία τόσο για την ίδια, όσο και για την καλλιτεχνική κολύμβηση της χώρας, μιας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ λίγες ημέρες μετά κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα.

Διαβάστε Επίσης

Η 30χρονη αθλήτρια πέρα από τα αθλητικά της κατορθώματα, την έχουμε δει να απασχολεί και τα media με την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, Nomads, και μάλιστα την ώρα της αποχώρησής της από το παιχνίδι είχε δεχθεί πρόταση γάμου από τον τότε αγαπημένο της, Άγγελο Βλαχόπουλο.

Σε δηλώσεις της τότε στον Γιώργο Λιάγκα είχε πει για τη σχέση της με τον επίσης αθλητή ότι: "Είναι η σχέση μου από τα 16 μου. Χωρίσαμε ένα διάστημα και τα ξαναβρήκαμε. Προφανώς για να ξαναείμαστε μαζί δεν είχε τελειώσει. Περίμενα πρόταση γάμου, αλλά όχι τώρα. Είχα φανταστεί την πρόταση αυτή αλλά στην επόμενη Ολυμπιάδα. Όταν είδα το μονόπετρο σοκαρίστηκα. Ξέρω όπως και οι φίλες μου ότι μας έχω φανταστεί μαζί. Την ημερομηνία θα την ορίσουμε παρέα. Δεν θα γίνει γάμος άμεσα. Μπορεί να γίνει πχ σε δύο χρόνια".

Πλέον, η Ευαγγελία Πλατανιώτη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και μάλιστα έχει σχέση με τον επίσης αθλητή και μοντέλο, Ηλία Πολλάλη. Μάλιστα, ο αγαπημένος της βρέθηκε και στο αεροδρόμιο το βράδυ της Κυριακής για να την υποδεχθεί μετά τον θρίαμβο της.

Ευαγγελία Πλατανιώτη - Ηλίας Πολλάλης

Η αθλήτρια δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας πόσο αγαπημένοι είναι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ