Follow us

Κατερίνα Καραβάτου | Το αναμνηστικό που της είχε κρατήσει η μητέρα της και τη συγκίνησε

"Στέκομαι αμήχανη και συγκινημένη", έγραψε

MissBloom TEAM
karabatou

Η Κατερίνα Καραβάτου φορτίστηκε συναισθηματικά αντικρίζοντας το αναμνηστικό που της είχε κρατήσει η μητέρα της και το οποίο έφτασε στα χέρια της μετά από πολλά χρόνια. Η παρουσιάστρια βλέποντας τα βαφτιστικά της παπουτσάκια, μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους followers της. "Τα βαφτιστικά μου παπουτσάκια. Τα κρατούσε η μαμά μου πάρα πολλά χρόνια και τώρα στέκομαι αμήχανη και συγκινημένη μπροστά τους", έγραψε στο μήνυμά της.

Σε συνέντευξη της, η Κατερίνα Kαραβάτου είχε αναφερθεί στη μοναξιά που της προκάλεσε η απώλεια της μητέρας της. "Έχω αισθανθεί πάρα πολύ μεγάλη μοναξιά. Τεράστια μοναξιά. Έχω δηλώσει κάτι το οποίο δεν είναι δικό μου, μου το είπε η ειδικός που συμβουλευόμουν ότι επί της ουσίας η ενηλικίωση ενός ανθρώπου ξεκινάει από την στιγμή που χάνει τη μητέρα του. Όποια σχέση και να έχει με τη μητέρα του. Κάποιος μπορεί να έχει την άριστη, κάποιος μπορεί να μην έχει καλή σχέση.

Ακόμη και καλή σχέση να μην έχεις εκεί είναι το σημείο της ενηλικίωσης, κι εγώ το αισθάνθηκα πάρα πολύ αυτό γιατί αλήθεια είμαι μόνη μου. Έχω δίπλα μου πάρα πολλούς ανθρώπους να με αγαπούν, δεν το συζητώ, είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος, αλλά το ότι δε υπάρχουν οι γονείς μου και είμαι εγώ που πρέπει να φροντίσω μόνη μου τον εαυτό μου με τάραξε πάρα πολύ".

Κατερίνα Καραβάτου | Το αναμνηστικό που της είχε κρατήσει η μητέρα της και τη συγκίνησε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ