Follow us

Ελένη Φουρέιρα | Το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου της και ο εξωτικός στολισμός

Ο γιος της τραγουδίστριας έγινε ενός έτους!

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Στις 7 Φεβρουαρίου 2023 η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Έκτοτε, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής ζουν υπέροχες στιγμές, ενώ παράλληλα προσπαθούν, και το καταφέρνουν, να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητα του παιδιού τους, με νύχια και με δόντια.

Ωστόσο χθες, ήταν από τις ελάχιστες φορές που μπήκαμε στα "άδυτα" της οικογένειας, μιας και ο μικρούλης γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο πάρτι για να δώσουν τις ευχές τους και φυσικά να κάνουν τις ανάλογες δημοσιεύσεις στα social media.

Ελένη Φουρέιρα | Ο γιος της παίζει στο playroom του σπιτιού

Εντύπωση προκάλεσε η τριώροφη τούρτα αλλά και ο στολισμός που είχε θέμα τη ζούγκλα, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι δύο αδερφές της Ελένης, Ιωάννα και Μαργαρίτα. Η Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιαίτερα φειδωλή με στα social media με τον γιο της και προτιμάει να κρατάει τις προσωπικές της στιγμές για τον εαυτό της.

Ελένη Φουρέιρα | Το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου της και ο εξωτικός στολισμός
Φουρέιρα γενέθλια
Φουρέιρα γενέθλια
Φουρέιρα γενέθλια
Φουρέιρα γενέθλια
Φουρέιρα γενέθλια
Φουρέιρα γενέθλια
Φουρέιρα γενέθλια

Αξίζει να αναφερθεί ότι η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε εξομολογηθεί την αγωνία αλλά και την προσπάθειά της να γίνει μητέρα: "Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά" είχε πει δίνοντας κουράγιο σε πολλές άλλες γυναίκες που δυσκολεύονται να γίνουν μητέρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ