Follow us

Χωρίζει η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά; Η ίδια απαντά για πρώτη φορά

Είναι τελικά η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς το ζευγάρι που χωρίζει;

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς NDP

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο "Happy Day” της Τρίτης και μεταξύ των ερωτήσεων που δέχθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν και αυτή για το εάν είναι εκείνη με τον Ηλία Κρασσά το γνωστό ζευγάρι που χωρίζει.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα κουίζ που αναφέρει ότι ένα αρκετά γνωστό ζευγάρι χωρίζει, με το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια να απαντά: "Εγώ δεν είχα δει το quiz, πήγα τα παιδιά στο σχολείο, είχα τις δουλειές μου και κάποια στιγμή με παίρνει μια δημοσιογράφος και μου λέει ότι η προσωπική μου ζωή απασχολεί τα media. Κατευθείαν σκέφτηκα αν έχει συμβεί κάτι στο σχολείο των παιδιών. Μου λέει "Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς, ότι παίρνεται διαζύγιο. Λέω "Είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι είμαι εγώ;”. Τη λέω "δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο”. Κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι κάποιος πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του, παρόλα αυτά δεν σου κρύβω ότι έμεινα παγωτό".

Μάλιστα, η ίδια σχολίασε και την απόφαση της να σταματήσει από την τηλεόραση φέτος, λέγοντας: "Ο Ηλίας μου έχει πει πολλές φορές να ηρεμίσω με τη δουλειά. Καλά έκανε και μου το είπε, βέβαια χωρίς να με πιέσει ποτέ. Επειδή είναι αυτόφωτος άνθρωπος αναγνωρίζει την ειλικρινή προσπάθεια του άλλου και είναι και ένα πράγμα που μας ενώνει πάρα πολύ. Από μικρά παιδιά, δουλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Κάποια στιγμή όμως, μου είπε ότι πρέπει και να ηρεμήσω λίγο, είχα γίνει γκρι, δεν είχα χρώμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ