Follow us

Φίλιππος Μιχόπουλος | Το instagram story με την Αθηνά Οικονομάκου που μας αιφνιδίασε

O γοητευτικός επιχειρηματίας έχει γίνει ιδιαίτερα εξωστρεφής στα social media.

MissBloom TEAM
Αθηνά - Φίλιππος Instagram

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται καθημερινά στα φώτα της δημοσιότητας μιας και όχι μόνο πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, αλλά παράλληλα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ενώ είναι και μία από τις πιο πετυχημένες influencers στην Ελλάδα.

Στον αντίποδα, ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος, είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ενώ αποφεύγει τις δημόσιες εκδηλώσεις λατρείας. Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον μιας και τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ενώ έχει κάνει και το προφίλ του στο Instagram δημόσιο.

Το εντατικό pilates απέδωσε | Η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό, θα σε παρακινήσει να το ξεκινήσεις κι εσύ

Λίγες ώρες πριν μάλιστα, και με αφορμή τη Γιορτή των Ερωτευμένων, ο Φίλιππος ανέβασε ένα instagram story όπου φιλάει παθιασμένα την Αθηνά. Αν μάλιστα κρίνουμε και από το φόντο, η φωτογραφία έχει τραβηχτεί σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Φίλιππος Μιχόπουλος | Το instagram story με την Αθηνά Οικονομάκου που μας αιφνιδίασε

"Moments to cherish" έγραψε ο Φίλιππος και συμπλήρωσε τη φράση του με μία καρδούλα. Νομίζουμε πια ότι είναι σαφές ότι το ζευγάρι δεν χωρίζει. Ίσως μάλιστα να ζει και ένα δεύτερο honeymoon αν κρίνουμε και από την εξωστρέφεια του Φίλιππου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ